Költözés utáni életünk

         Korábbi bejegyzésemben írtam a felújításról ,és költözésről ,mostani bejegyzésemben pedig azt osztanám meg hogy éltünk a fél kész házban 2020 őszén .

        Én a gyerekekkel aludtam a kisebbik szobában ,férjem pedig a konyhába a kanapén . Augusztus utolsó napjaiban költöztünk be véglegesen ,és akkor fűtésünk még nem volt ,és a villany se volt bővítve 3 fázisra . Ez sokszor okozott problémát ,voltak nagy fogyasztású háztartási eszközök amiket nem lehetett egyszerre használni mert levágta a biztosítékot ,Voltak meglepetések ,mikor csak vártam és vártam a mosógépre ,miért nem csipogott még a lejártát jelezve ,aztán kiderült hogy levágta a biztosítékot, de ezt is meglehetett oldani ,csak kicsit előre kellett tervezni a napot, mit mikor csináljak . Sajnos hamar jött az ősz és esték hamar hidegek voltak ,így esténként egy elektromos konvektorral fűtöttünk .

graphic-3578346_960_720.png

Költözés előtt mindenkinek összecsomagoltam kb 2 hétre való váltóruhát ,legyen mit felvennünk,nem tudtam pontosan mire számítsak ,mennyi idő lesz mire majd a ruháink a helyükre kerülnek.

         Az első szobába volt minden cuccunk bedobozolva ,így mikor első hideg őszi reggelen kellettek a zárt cipők ,aztán a kabát... na az okozott egy kis fejtörést hogy megtaláljam ,de ahogy teltek a napok lassan már emlékezetből tudtam a szoba melyik részén kell keresnem.Konyhába is az átmenti konyhabútoromba ,csak annyi edényt ,poharat pakoltam ki ami feltétlen szükséges . Nagy lányom iskolába járt ,férjem dolgozni ,én a két kicsivel otthon ,házimunka után mindig mikor volt időm egy kicsit pakoltam a holminkat ,igyekeztem mindennek helyet találni ,aminek persze lehetett ...A nagyobbik szobát is csinálgattuk folyamatosan ,1 hónap alatt lett körülbelül kész és tudtunk átköltözni ,igyekeznünk kellett hogy a kis tini lányom tudjon zavartalanul tanulni ,na meg ő már szeretett elvonulni a családtól és azért sok volt neki a két kicsi testvére.

          Fűtésünk pedig október második felében lett csak kész,és beüzemelve  ,nem volt egyszerű történet .Konyha bútort bő fél évvel költözés után tudtuk megrendelni + még mire elkészült ,előbb lett étkező asztalunk ,az is valami ,legalább együtt tudott végre a család enni.

A bejegyzés trackback címe:

https://anyaazanya.blog.hu/api/trackback/id/tr9818074684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaság a köbön

Anyaság ,és minden ami ezzel jár

Friss topikok

süti beállítások módosítása