Programok kontra nagy korkülönbségű testvérek ...

Mindig vitatott ,és jó beszéd téma ,és mindenkinek meg van a maga pro-kontra érve arra mi szól a kis korkülönbség mellett és ellen .

De szerintem erről csak az tud igazán véleményt mondani akinek minimum már tini az összes gyereke ,és sok mindent átélt velük. De persze ez továbbra is elég egyedi ,hisz nem mindegy a család élete ,stílusa, dinamikája, szülök mikor ,mennyit dolgoznak ,van e egyéb segítségük stb stb .

Amiről most szó lesz az is egy része csak az egésznek ,de fejtörést tud okozni bőven . 

Legnagyobb lányom ugyebár lassan 13 éves ,a két kisebb 5 és 3,5 éves ,így már elmondhatom tapasztaltam már meg ebben a témában ezt -azt . És bizony a 8 év kor különbség már sok . A két kicsi között a másfél év meg talán kevés ?!

Mostanság az a dilemma hogy nehéz programot találni ami mindegyik gyereknek megfelelés jól fogja érezni magát érezni..

boy-g35190ea12_1280.png

 A két kicsinek könnyű egyforma programot találni ,hisz majdnem egy korosztály ,na de a nagy ,tini ... neki más programok kellenek mint a 2 kicsinek, így nehéz össze hozni egy családi kirándulós programot ,hát még többnapos nyaralást .

Legutóbb játszóházban voltunk... de azt is nehéz volt olyat találni ahol valamennyire a kis tini lányom el volt jól érezte magát  ...és azért is autózni kellett vagy 180 km ...

Legközelebbre élményfürdőbe készülünk velük menni ,azt biztosan mindegyikük élvezni fogja.

Aztán listán van még a különböző állatkertek ,esetleg cirkusz....na aztán vége is a listának így hirtelen semmi más nem jut eszembe.

Csodák palotájába ,planetáriumba is szívesen vinném a lányom ,de a kicsik, még kicsik hozzá...mire elég nagyok lesznek ,addigra a majdnem felnőtt lányomat nem fogja érdekelni ....pff kapufa ....

Hosszú lesz a nyár ...majd rögtönzünk valamit :D 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anyaazanya.blog.hu/api/trackback/id/tr2018116482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaság a köbön

Anyaság ,és minden ami ezzel jár

Friss topikok

süti beállítások módosítása