Idén lesz nyaralás

      Az elmúlt években bizony hol futotta időből és pénzből nyaralásra ,hol nem . 

      Tavaly(2022) például nem igen ,csak sogórnőmékhez mentünk el 2 napra ,és abból próbáltunk kihozni a maximumot .És egész nyáron eljártunk legalább hetente egyszer valahova ,ha nem is messzire de legalább a Balatonra , - ami tőlünk csak 40 perc, - pancsolni egy-egy délutánt . Tavaly előtti(2021) évben pedig a ház felújítással voltunk elfoglalva ,és csak egy távoli ismerős nyaralójába mentünk el a Szelidi -tóhoz ,szintén 3 napra.De akkor is bejártuk a környéket ,minden napra volt ami program.

     Az előtti évben meg aztán tényleg ,nem volt se időnk se pénzünk ,hisz a férjem minden hétvégét a háznál töltött mivel szoros volt a határ idő a költözésig .De azért 1-1 napot elmentünk fürdeni . 2019-ben voltunk nyaralni ,de csak 3 napra ,és akkor még nem voltunk 5-en a fiam is kicsi volt még, 14-15 hónapos .Úgyhogy most nagyon ideje lesz elmennünk .

           Eredetileg a Tisza-tó környékére terveztem volna a nyaralásunkat ,de mire tisztázódtak a szabadságaink a tó környékén az olcsóbb szállások beteltek . Én meg úgy tervezem a nyaralásainkat hogy a szállásra kb csak aludni járjunk ,az meg akkor nem kell hogy extrás legyen .

        így Kaposvár környékére megyünk egy kis faluba, ahol a fő program a Katica tanya nevű szórakoztató központ lesz . Itt is jártunk már ,de ekkor a nagy lányom 8 éves volt ,a fiam pedig fél éves. A nagy lányom évek óta vissza akar menni oda ,és most úgy gondoltam a kisebb testvérei is elég nagyok hogy ennek a élmény központnak minden szolgáltatását ki tudjuk használni.

skanzen.jpg

Igaz idén is csak 3 napra megyünk de azt tartalmasra tervezem ,aztán cirkusz is lesz a programba az egy hetes szabinkra tervezve. Nos a cirkusz viszont csak azért került fel a program listára ,mert a nagy lányom a 6 .osztályt kitűnően végezte el, és ezt kapta ajándékba az iskolában ,cirkusz jegyet. A másik " spontán" terv az a bobozás lesz . Eredetileg azt se terveztem be ,de lesz egy családi találkozó Balatonfűzfő közelében ,és ha már ott járunk a közelbe akkor az is egy remek program lesz .

Ebben a 3 napban tervezek még hajókázást ,élmény fürdőzést .kerti sütögetés ,szarvas farm látogatást .

Tartalmas lesz a szabadságunk aztán apa sajnos megy vissza Németországba ,nekünk meg marad a nagy kerti medence amibe pancsolhatunk . Időképet nézegettem talán még jó időnk is lesz . 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anyaazanya.blog.hu/api/trackback/id/tr7518150550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaság a köbön

Anyaság ,és minden ami ezzel jár

Friss topikok

süti beállítások módosítása