Eljött a mi időnk

              Nyáron szerettünk volna férjemmel elmenni kettesben legalább egy éjszaka - két napra kettesben kikapcsolódni ,de nem jött össze többek közt mert nem volt elég szabadsága az Uramnak ,na meg eltörtem a kezem ,így napoltuk  dolgot ,és most fogunk menni majd október közepén .

      Viszonylag a közelbe kerestem olyan wellness hotelt ahol van legalább egy beltéri medence és az ország azon részén nem jártunk még ,mert bizony nem csak a medencében és a szobában szeretnénk tölteni a napot ,hanem tartalmasan felfedezni a környéket.istockphoto-531912532-1024x1024_masolat.jpg

Anyagai keret elég szűkös volt de sikerült találni Telkin egy hotelt ami megfelel az elképzeléseinkenk ,és Szentendrét tervezzük felfedezni .

10 éve vagyunk együtt ,de soha nem voltunk még így el sehol ,semmikor . Kapcsolatunk elején hosszú hétvégéket töltöttünk együtt nála vagy nálam ,és úgy szerveztünk kisebb programokat ,míg az akkor még 3 éves nagy lányom az apai nagyszüleinél volt,az összeköltözésünk után is fixen kéthetente volt egy szabad hétvégénk kettesben ,így nem is igazán hiányzott hogy valahova is elutazzunk ,nászútra se mentünk ,arra sajnos nem futotta már a keretből . Aztán jöttek a közös gyerekek ,és valahogy nem jutottunk el kettesben sehova. 

       Most 5 napra fog haza jönni a külföldi munkájából, és így abból tudunk magunknak lecsípni kb másfél napot ,de hogy őszinte legyek már mindketten nagyon várjuk . Így hogy alig van itthon ,alig van időnk egymásra ,és az utóbbi 4 hónapban egyszer volt csak itthon szeptemberben ,akkor is kb jött és ment ,péntek kora este megjött ,vasárnap délben pedig már ment is vissza. Így most jó lesz hogy 5 napot lesz itthon ,de ennek az lesz az ára hogy legközelebb csak karácsonykor jön meg ,és az pedig az jelenti hogy 8 hétig nem lesz itthon.

Az elmúlt egy évben bizony megtanultam értékelni a kevés időt amit kapunk hogy együtt legyünk és az is öröm és boldogság ha hosszabban tudunk videochat-elni ,úgy hogy nem szaggat az internet kapcsolat ,gyerekek nem ökörködnek közben . 

A wellness hétvégénkről pedig igyekszem mielőbb beszámolni .

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anyaazanya.blog.hu/api/trackback/id/tr7818236831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaság a köbön

Anyaság ,és minden ami ezzel jár

Friss topikok

süti beállítások módosítása