Karácsony és a folytatás

Rövid összefoglaló 

A karácsony nagyjából úgy telt ahogy terveztem túl sokat nem voltunk itthon ,végig látogattuk a rokonokat ,gyerekek jókat játszottak mindenhol . Igaz Adél kislányom sehol nem szólalt meg ,csak suttogót ,de azt is csak nekünk szülőknek. 

Szilveszter is csendesen telt két kicsivel voltunk otthon ,a tini lány pedig pár napot az apai nagyszülőknél töltött ,és ott szilveszterezett a legjobb barátnőjével ,újév második napján jött haza ,mára pedig már az ágyat nyomja ,megbetegedett ,és ez most olyan déjá vu -s érzés ,mert tavaly ugyan ez volt ,télszünet második felét ,és az iskola első hetét betegen töltötte ... hát kiváncsi leszek idén ez meddig tart majd . 

Szóval a kicsikkel voltunk itthon, bár ők még nem nagyon értették mi is az a szilveszter ,vettünk nekik pár parti kelléket ,azzal elbohóckodtak és fél 10-11 között el is aludtak . Mi pedig éjfél után nem sokkal feküdtünk le ,muszáj volt férjem másnap délben már indult vissza Németországba.

new-years-eve-3038086_960_720_1.jpg

Jővő tervezése 

Év vége alkalmából teli van/ volt a közösségi média azzal hogy mindenki összefoglalta  mit ért el a 2023-as évben ,mivel elégedett mi tette boldoggá . Nos én ilyet nem teszek ,nem érzem azt hogy elégedett ,és sikeres lettem volna az elmúlt évben . Helyette a jövőre koncentrálok,koncentrálunk . Teli vagyunk régi és újabb tervekkel ,amik közül van rövid távú és van hosszabb távú is ,nagy vonalakban olyan 5-6 éves tervek . 

Tervek megvalósítása 

Szokás mondani új év új lehetőségek . Így én elsejével belevágtam a lomtalanítás kihívásba, ezáltal ösztönözve magam hogy a felhalmozott kacatoktól tudjak szabadulni. Röviden a hányadika  van a naptárban aznap annyi tárgytól kell megszabadulni ,persze ez nem feltétlen jelenti azt hogy a kukába landol ,el is adhatom ,adományozhatom . Így egy hónap alatt 493 tárgytól szabadulhatok meg . 

Tervezem a kerti/ udvari munkákat is már, egyenlőre jó idő van így már kigazoltam az  egyik kisvirágos kertemet ,és elkezdtem a medence beton alapjának a helyét kiásni és egyéb sok kis apróság van tervben ,külön a hónapra ,a negyedévre  stb. 

És még a jogsi megszerzésén is elgondolkodtam ,de ez legyen egy másik történet....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anyaazanya.blog.hu/api/trackback/id/tr6218294229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaság a köbön

Anyaság ,és minden ami ezzel jár

Friss topikok

süti beállítások módosítása