Elmúlt időszakunk egy betegség spirálban

        Már egy hónapja ,vagy több hogy ,nem írtam már bejegyzést aminek az az oka hogy nem csak a gyerekek ,de én is egyfolytában betegek vagyunk . Január 2.-3. hete óta benne vagyunk egy ,egy ilyen betegség spirálba januárban a gyerekek talán 10 napot mentek óviban ,de márciusban se sokkal többet . Valamelyikük mindig itthon van egy kis köhögés, torok fájás . Újra és újra bele keveredtem én is olyannyira hogy 2 alkalommal lázam is volt .Folyamatos betegségek mellett persze itt a tavasz rendesen ,kéne az udvari munkákat csinálni gőzerővel .Meg a hosszú listámról is jó lenne lehúzgálni a sok -sok kis tenni való projektemet . De hát megint vissza üt az hogy mindenre egyedül vagyok ,és valahogy csak éljek túl egy-egy napot ,aztán egy-egy hetet ... és apránként csak csatok egyről a kettőre 

 

img_6005.jpeg

                                              Szépséges ibolya "tenger" a kertünkben ,még februárban 

img_6004.jpeg

De az élet nem állhat meg

Azért betegen is ,meg ,meg épp mikor volt pár nap szünet a két betegség hullám közt próbáltam haladni ,szóval egy borsó már el van vetve a vöröshagyma már el van duggatva ,csináltunk a gyerekekkel a régi autógumiból kis virágágyást ,a régiek mellé, többször is már gazoltam . Házon belül is ahogy van időm kicsit szelektáltam .  

Húsvét ,volt is... meg nem is.... 

Húsvét táján férjem 6 napot töltött ,hát gondolhatjátok minden nap munka volt ,mindketten amennyit csak tudtunk dolgoztunk . Rendeltünk vas anyagot ,betonnak anyagot. Kiástuk a medence alapját ,azt apum és öcsém segítségével lebetonozták a kapu bejárót is átalakították, illetve az még folyamatban ,majd ha legközelebb haza látogat a férjem be lesz fejezve ( remélem ) továbbá fűnyírás és kerti tároló építése ,és bicikli(k) javítgatása szerepelt még a teendő listámon ,a húséti és egyéb családi programok mellett .

Gyerekeknek volt egy kis húsvéti tojás keresés , Szandra készült -minimális segítségemmel - pár húsvéti sütivel  ,részt vettünk Felcsúton egy Húsvéti programon . Férjemmel pedig úgynevezett Locsoló bálban voltunk ,na de az sajnos nagy csalódás volt .

A bejegyzés trackback címe:

https://anyaazanya.blog.hu/api/trackback/id/tr3418345909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaság a köbön

Anyaság ,és minden ami ezzel jár

Friss topikok

süti beállítások módosítása